Nederlands

 

Lilach Vertalingen

want vertalen is meer dan woorden

Lilach Vertalingen is een dynamisch en creatief vertaalbureau dat is opgericht door Atara Moscovich, een zeer ervaren journaliste, redactrice, correctrice en vertaalster, die zowel academische teksten op het gebied van de sociale en geesteswetenschappen als marketing en commerciële teksten vertaalt.

Zij is erkend door de Vereniging van Vertalers in Israël (ITA) en is lid van de Vereniging van Hebreeuwse Schrijvers en de Vereniging van Schrijvers, Vertalers en Bewerkers.

Zij heeft lees- en (populair-)wetenschappelijke boeken vertaald, waaronder de encyclopedieën van het tijdschrift National Geographic, de Encyclopaedia Britannica en, in de afgelopen tien jaar, ook het Guinnes Book of Records. Verder heeft zij een B.A. in Literatuurwetenschap en Kunstgeschiedenis, en een M.A. (cum laude) in Kunstgeschiedenis, en heeft zij artikelen op het gebied van Kunstgeschiedenis gepubliceerd in academische tijdschriften en boeken die collegiale toetsing hebben ondergaan.

Wij hebben uitstekende vertalers in verschillende talen, onder andere vertalers uit het Nederlands naar het Hebreeuws en visa versa, en meer.

Neem contact met ons op via:

[email protected]